رستوران های نیس
نیس شهری در فرانسه است که دارای رستوران های منحصربه فرد می باشد.
در ادامه چند رستوران این شهر را به شما معرفی می کنیم.
رستوران لو شانتکلر
اگر به دنبال یک تجربه عالی غذا خوری در نیس هستید، رستوران «لو شانتکلر» (Le Chantecler) را به شما پیشنهاد میکنیم که در هتل «نگرسکو» (Negresco) واقع شده است.
این رستوران در غذاهای کلاسیک فرانسوی تخصص داشته و با دو ستاره میشلن توسط سر آشپز بومی، «ژان دنی ریوبلان» (Jean-Denis Rieubland) اداره میشود.
منو پر از خلاقیتهای لذیذ بوده و میتوانید بین غذاهای اختصاصی سر آشپز و غذای ویژه روز، اکتشافی هیجان انگیز داشته باشید.
هر غذا به دقت با نوشیدنی مخصوصی هماهنگ شده است.
طراحی داخلی بینظیر و با شکوه رستوران حال و هوای قرن ۱۸ را به مهمانان القا کرده و صورتی چشمگیر دیوارها، لوسترهای خیره کننده و نقاشیهای زیبا در کنار هم فضایی مجلل را خلق میکنند.
هر چند غذا خوردن در این رستوران از نظر اقتصادی بسیار گران تمام میشود اما تجربه تکرار نشدنی آن به هزینهای که دارد میارزد.
لو وَن کتخ
اینجا یک رستوران شیک برای سر حال آوردن مهمانان است. رستوران «لو ون کتخ» (le Vingt4) یک دروازه بینظیر به آشپزی فرانسه محسوب میشود.
منوی روز و شب جدا بوده و به صورتی مختصر گلچینی از غذاهای معاصر و هوسانگیز را به مهمانان ارائه میکنند.
برای شروع، ماهی کاد سرخ شده با سس گوجه پرتغالی، اردک با سس انگور یا همبرگرهای خانگی توفو را پیشنهاد میکنیم.
هر غذا با دقت و مهارت به همراه دو گزینه نوشیدنی ارائه میشود. طراحی داخلی مدرن رستوران از کاناپههای راحت، صندلی و میزهای چوبی و آثار هنری مدرن تشکیل شده است.
اگر خوش شانس بودید میتوانید از اجرای موسیقی زنده یا رونمایی از آثار هنرمندان بومی نیز لذت ببرید.
لا روستید
رستوران محبوب «لا روستید» (La Roustide) پیشنهادات جذابی در زمینه غذاهای کلاسیک فرانسوی برای مهمانان خود داشته و به خاطر تنوع غذاهایی با پایه ترافل (نوعی قارچ مدیترانهای) مشهور است.
این رستوران شش گونه مختلف ترافلهای بومی را در بسیاری از دستور پختهای خود به کار میگیرد.
از سیب زمینی تنوری با قارچ ترافل و ماهی پورگی با تارتار و ترافل تا عدس و خامه زده شده و ترافل را میتوانید در منوی اینجا پیدا کنید.
برای آن دسته افرادی که خیلی به امتحان کردن این قارچ مدیترانهای علاقهای ندارند، غذاهای دیگری نیز وجود دارد.
این رستوران بسیار دقیق بوده و جوی آرام و صمیمی را برای مشتریان فراهم کرده است.
رنگ غالب طراحی داخلی، تنالیتههای زمینی بوده و مبلمان آن از سنگ و چوب ساخته شدهاند.
اولیویرا
این رستوران در محله قدیمی نیس واقع شده و بر روی غذاهای مدیترانهای با بهترین تنوع روغن زیتون بومی تمرکز دارد.
«اولیویرا» (Oliviera) در سال ۲۰۰۰ تأسیس شد. در اینجا هر غذا را با روغنی که با دقت انتخاب کردهاند طبخ میکنند تا عطر و طعمی خاص داشته و به دستور پخت آن پیچیدگی بدهند.
تارتار با روغن زیتون متعلق به نواحی آلپ بوده و «اوبرژین اولیویرا» (Aubergine Oliviera) نیز که از بادمجان، پنیر بز، فلفل قرمز گریل شده و نوعی روغن زیتون خاص تهیه میشود نیز از غذاهای دیگر منوی این رستوران به شمار میرود.
بعد از صرف غذا میتوانید یک روغن زیتون را از فروشگاه رستوران انتخاب کرده و برخی از دستور پختهای خوش عطرشان را در خانه امتحان کنید.
کیسوکه ماتسوشیما
این رستوران توسط سر آشپز «کی ماتسوشیما» اداره شده که یکی از معروفترین و خلاقترین سر آشپزهای شهر نیس به شمار میرود.
رستوران «کیسوکه ماتسوشیما» (Keisuke Matsushima) توانسته یک ستاره میشلن را در رزومه خود به ثبت برساند و یک بهشت غذاهای لذیذ معاصر محسوب میشود.
منوی ابداعی اینجا تلفیقی شگفت انگیز از آشپزی فرانسه و ژاپن را که بر اساس مواد اولیه موجود فصل طراحی شدهاند به مشتریان ارائه میکند.
در این رستوران هم وعدههای غذایی با نوشیدنیهای مناسب همراه میشوند.
بازدیدکنندگان و بومیان منطقه به یک اندازه به این مکان علاقه داشته و با توجه به فاصله اندکی که از دریا دارد میتوانید برای ناهار یا شام در آن توقفی داشته باشید.
از ما حمایت کنید
کانال تلگرام ما
- با عضویت در کانال تلگرام ما برنده تور کامل مشهد مقدس شوید.
- با عضویت در کانال تلگرام ما از آخرین اخبار و مطالب گردشگری ایران و جهان مطلع شوید.
- با عضویت در کانال ما از کمپین #ایران_من_زیباست حمایت کنید.
1,090 دیدگاه