رستوران های شهر دبی
حتما نام و آوازه ی شهر لوکس و ساحلی دبی به گوشتان رسیده است، شهری که در چند سال گذشته از جهت جذب گردشگر پیشرفت چشم گیری داشته است.
بنا ها و اماکن لوکس و منحصر به فردی که در دبی ساخته شده در کنار سواحل زیبا سبب شدند تا نام دبی بر سر زبان هاجاری شود و به یکی از برترین مناطق گردشگری دنیا به خصوص در فصل های سرد تبدیل گردد.
در این مطلب رستوران های برتر دبی را برایتان معرفی میکنیم.
بیشتر رستورانهای دبی از ساعت ۶ بعداز ظهر باز میشوند و اکثر آنها داخل هتلها قرار دارند اما رستورانهای خوبی هم داخل شهر بهصورت مستقل به طبخ غذا میپردازند.
ممکن است در یک رستوران هندی غذاهای چینی و تایلندی نیز سرو شود. برخی از رستورانها هم در شبهای خاصی از هفته، غذاهایی متفاوت با منوی معمولی رستوران سرو میکنند.
برخی از رستوران هم در تمامی هفته یا روزها و شبهایی خاص بهصورت بوفه کار میکنند که میتوانید با پرداخت مبلغی مشخص و قابل توجه، از همهی غذاها و نوشیدنیها میل کنید.
وقتی به سراغ غذا در مکانهای مختلف دنیا میرویم، غذاهای دبی بیش از حد عجیب و غریب است.
برخی از رستورانهای دبی تقریبا همهی غذاهای ملی از سرتاسر جهان را بههمراه بسیاری از غذاهای خوش طعم و مخصوص ذائقهی عربی، در دبی سرو میکنند.
دبی راهنمای میشلین (سیستم بین المللی امتیاز دهی رستورانها) مخصوص به خود ندارد، اما آشپزها و رستورانهای بسیار زیادی دارد که در جاهای دیگری تحت اعتبار این نشریه محبوب کار میکردند.
هر رستورانی که در اینجا نام میبریم فقط جایی برای غذا خوردن نیست، بلکه دکور خیره کننده و منظرهی جذاب و شگفتانگیز آن تجربهی غذای دلچسبی را به ما میدهد.
Pierchic
پیرشیک مجموعهای روی اسکلهای مجهز و مجلل است که به درون خلیج فارس پیشروی کرده است.
رستوران پیرشیک علاوه بر غذاهای اروپایی برخی از بهترین غذاهای دریایی دبی را ارائه میدهد و در سال ۲۰۱۰ برای دومین بار به عنوان بهترین رستوران غذاهای دریایی دبی شناخته شد.
این اسکله با محیطی رمانتیک و به دور از سر و صدا و شلوغی دبی، مناظری دست نخورده از خلیج نیلگون ارائه میدهد.
Margaux
Julian Mercier، سر آشپز رستوران MARGAUX بعد از مدتها کار کردن در رستوران ۳ ستارهی آلن دوکاس، این رستوران را افتتاح کرد.
نه تنها غذا بلکه دکور این رستوران نیز الهام گرفته از محصولات مدیترانهای فرانسه است.
مهمانها هم میتوانند در اتاق غذاخوری سرپوشیده چوبی یا در زیر تاقهای مشرف به فوارهی حیرتانگیز دبی، غذا بخورند. این رستوران در شهر جزیرهای قدیمی سوق البهار قرار دارد.
Eauzone
فضای Eauzone در طول روز بسیار آرامشبخش است و احساسی از فضای One&Only Royal Mirage و دریای آرام آنسوی آن را القا میکند.
با این حال، بعد از غروب آفتاب، این محل به مکانی زیبا و جذاب و رستورانی ایده آل تبدیل میشود. این طراحی زیبا بهقدری عالی در کنار استخر قرار گرفته که تصور میشود در آب شفاف شناور است.
راهرویی پیچ در پیچ روی استخر وجود دارد که ما را به رستوران میرساند، جاییکه باری با محیط بسیار آرام دارد و در کنار استخر آن طنابهای چادری بزرگ و پر زرق و برق، منظرهای شگفت آفریده است.
Majlis AL Bahar
رستوران MAJLIS AL BAHAR بطور با شکوهی در ساحل جزیره خصوصی برج العرب قرار گرفته است.
این رستوران هیچ دکوری ندارد و بطور ساده و سنتی با سنگ و میز تزیین شده، با این حال منویی بلندبالا از غذاهای مدیترانهای و خاورمیانهای را ارائه میدهد.
این رستوران در حالی که چراغهای شهر دبی در حال روشن شدن هستند، دارای موقعیتی عالی برای دیدن غروب خورشید است. همچنین این رستوران یکی از رمانتیکترین مقاصد در دبی است.
AL hadheerah
رستوران خوش نام و نشان Bab Al Shams Resort، شصت دقیقه با ماشین از فرودگاه دبی فاصله دارد و در محلی دنج و احاطه شده توسط تپههای شنی قرار دارد که انگار آبادی جدا افتاده است.
در این رستوران مهمانان میتوانند هنگام صرف غذا، از تماشای بازیگران اسب سوار و شمشیر باز، حرکات موزون و هنرمندان حنا لذت برده و برای ساعتها سرگرم شده و اوقات خوشی خواهند داشت.
Zheng HE’S
سرآشپزهای رستوران Zheng He’s غذاهایی ارائه میدهند که آمیختهای از غذاهای مدرن غربی با طعم و مزه غذاهای سنتی چینی است.
چیدمان محیط رستوران به ابعاد این تلفیق میافزاید؛ روی محل بار اسکلهی کانالی قرار دارد که با پیچ و خمهای فراوان به Madinet Jumeirah متصل میشود.
این رستوران فضای سادهی سنتی خود را حفظ کرده، در حالی که منظرهای زیبا از برج العرب و خلیج آن ارائه میکند.
NOBU
رستوران NOBU که در هتل آتلانتیس قرار گرفته، تلفیقی از جدیدترین سبک غذاهای ژاپنی را با تاثیر گرفتن از غذاهای عربی ارائه میدهد، در حالی که Nobu غذاهای کلاسیک خود مانند غذای دلچسب و معروف ماهی cod سیاه سرخ شده که با سس شیرین میسو سرو میشود و خوراک ماهی yellowtail که بههمراه برشهای نازکی از فلفل jalapeño طعم دلچسبی به همراه دارد را حفظ کرده است.
منوی این رستوران توسط بار سوشی و محیطی مدرن، شامل محیطهای خصوصی برای گردهماییهای صمیمیتر تکمیل میشود.
کلاسهای آشپزی در اولین شنبه هر ماه برگزار میشوند که امکان یادگیری اسرار آشپزی این رستوران زنجیرهای مشهور در جهان را فراهم میآورد.
این رستوران توسط سرآشپز معروف Matsuhisa Nobu برای معرفی مجدد غذاهای ژاپنی در سرتاسر جهان، ایجاد شده است.
Hukama
رستوران معروف HUKAMA، نماد احترام به کشور چین است. این رستوران از کوکتل چای تا موسیقی لانگ آسیایی را ارائه میکند، اتاق غذاخوری کاملا براساس سبک چینی طراحی شده و غذا نیز بهسبک معاصر چینی و در سبکهای مختلف سنتی از ملل چین ارائه میشود.
تراسی در فضای باز این رستوران قرار دارد که برای غذاخوری در هوای آزاد تعبیه شده و منظرهای حیرت انگیز از برج خلیفه ارائه میکند.
Buddha Bar
رستوران Buddha Bar به عنوان یکی از بهترین محیطهای تفریحی در دبی است که در هتل Grosvenor House واقع شده و بخاطر مجسمه غول پیکر بودا، به این نام معروف شده است.
در واقع در این مکان سه سالن رستوران، بار و سالن باز در هوای آزاد وجود دارد که روی دریای عرب قرار گرفتهاند.
بودا بار بیشتر بخاطر غذاهای منحصر به فرد، فضای متنوع و جذاب و صداهای مخوف آن مشهور است. این رستوران مجلل و فاخر تلفیقی از غذاهای سوشی، چینی و تایلندی ارائه میکند.
AL Mahara
رستوران Al Mahara تصور زندهای در پشت ساختمان برج العرب است. این رستوران در زیر آب یا “زیردریایی” نیست که شما را واقعا به آنجا ببرد بلکه تجربهای فوق العاده و منحصر به فرد از غذاخوردن در آکواریومی وسیع به ما میدهد که منظرهی زیبایی را برای Al Mahara ایجاد میکند.
میزهای غذاخوری توسط نور آبی رنگی که از اکواریومها ساتع میشود روشن شده و مهمانان از تماشای ماهیهای درون آن خسته نمیشوند.
نیازی به گفتن نیست که غذاهای این رستوران دریایی است و از تلفیق غذاهای شرق و غرب ارائه میشوند.
Verre
Verre توسط Gordon Ramsay سرآشپز بریتانیایی نظارت میشود و بهخاطر توجه دقیق به جزییات شهرت دارد و ۱۲ ستارهی Michelin را بدست آورده است.
شاید به دلیل همین شهرت است که Verre اغلب مورد توجه اقشار مرفه دبی است.
مکان آن سر راست و مستقیم است؛ پارچهی کتان سفید خشک، کارد و چنگال ساده و دیوارهای شیشهای بزرگ، فضایی لطیف و غیرقابل وصف ایجاد میکنند. این غذاها در بهترین ظروف تولیدی اروپا سرو میشوند.
Rhodes Mezzanine
تاکنون دبی راهنمای Michelin خود را نداشته، بنابراین به جای آن، سرآشپزهای ستارهدار Michelin را به خدمت گرفته است.
بهترین رستورانی که چنین سرآشپزهایی دارد در هتل Grosvenor house توسط Gray Rhodes مدیریت میشود که به طور ماهرانه ترکیبی حیرتانگیز از غذاهای انگلیسی-فرانسوی ارائه میکند.
لیست مزههای جدید، استثنایی است و ادویههای تازهی اروپایی را مورد استفاده قرار میدهد.
Reflets par Pierre Gagnaire
سرآشپز پییر گاگنیر که شهرت جهانی دارد بخاطر خلاقیت مثال زدنی در آشپزی شناخته میشود. وی رستوران Reflets par Pierre Gagnaire را در فستیوال سیتی دبی افتتاح کرد.
Reflets par Pierre Gagnaire ششمین رستوران وی تا امروز به شمار میرود و همانند دیگر رستورانهایش در لندن، پاریس و توکیو، موفقیت آمیز بوده است.
غذاهایی که در Reflets par Pierre Gagnaire سرو میشود تجربهای است که فقط میتوان به عنوان عمیق “آشپزی تجربهگرا” توصیف کرد.
مواد ترکیب شده در هر غذا، توسط آشپز برای طعم متنوع آن بهگونهای انتخاب میشوند که کاملا مکمل یکدیگر یا کاملا متضاد باشند.
هر دو شیوه پخت موجب تجربهای غیر منتظره، شگفت و فراموش نشدنی میشود.
از ما حمایت کنید
کانال تلگرام ما
- با عضویت در کانال تلگرام ما برنده تور کامل مشهد مقدس شوید.
- با عضویت در کانال تلگرام ما از آخرین اخبار و مطالب گردشگری ایران و جهان مطلع شوید.
- با عضویت در کانال ما از کمپین #ایران_من_زیباست حمایت کنید.
1,368 دیدگاه